Rallylydighet – Kjeding av kombinasjoner – Raptus Super Week

Snust litt på Rallylydighet eller er du kanskje godt i gang allerede? Kan hunden din mange av skiltene, men trenger å trene mer på å gå dem etter hverandre?
Da bør du ta en titt på dette kurset!

Lørdag 23.juli 2022 kl.1000-1600 holder Merete Kristensen fra Side ved side kurs i Rallylydighet – Kjeding av kombinasjoner på Sandvoll i Ski.

Pris:
Med hund: 1300 kr
Max. 8 hundeplasser.
Observatør: 500 kr.

Påmelding til post@raptushund.no
Økonomisk bindende påmelding.
Hvis man må avbestille pga skade eller sykdom på to- eller firbeinte, eller pga noe Korona-relatert (karantene, testing, luftveissymptomer osv) vil du få kurset/summen tilgode.

Løpetisper er dessverre ikke tillatt på kurs.

Innhold i kurset:

Denne kursdagen er viet til å kjede sammen skilt til små kombinasjoner, slik at både du og hunden din får mestring på å gå flere skilt etter hverandre. Kurset passer for både de som ikke har gått kombinasjoner før, og de som vil bli tryggere på å gå sammen på en bane/i en kombinasjon.
Å bygge opp utholdenheten til hunden gradvis er ekstremt viktig. Et kurs som dette vil derfor gi hunden flere gode erfaringer på at det lønner seg å bli med deg rundt på en bane!

Nivå: Kjennskap til Rallylydighet, minst klasse 1-skiltene. Man kan delta uavhengig av hvilken klasse man går i.

Kurset holdes av Merete Kristensen fra Side ved side:
Utdannet instruktør fra Lundqvist hundeskole, klikkertrenerutdannelse hos Canis, innføring i Hundefag ved Høyskolen i Nord-Trøndelag, bestått første kurs (etologi, læren om dyrs atferd) i Atferdsterapeututdannelsen til Universitetet i Ås, bestått muntlig og skriftlig eksamen Trinn 1 hos NKK og er uteksaminert dommer i rallylydighet. Tidligere vært nestleder og leder i Norsk Rallylydighetsklubb.
Utdannet allmennlærer med fordypning i blant annet spesialpedagogikk.
Les mer om hennes bakgrunn her: http://sidevedside.com/

Date

230722
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Pris

1,300Kr

Sted

Sandvollveien 48
Ski
Kategorier

Arrangør

Raptus
Phone
92052825
Email
post@raptushund.no
Website
https://www.raptushund.no