Raptus fyller 10 år!

I april er det 10 år siden Raptus så dagens lys.
I den anledningen ønsker jeg å invitere nye og gamle kunder, familie, venner, bekjente, samarbeidspartnere og kollegaer til en liten feiring av 10 års-jubileumet i mitt nye hundesenter på Årnes.


Det vil såklart bli servert kake + at Beauty og Karma har bestilt vafler i tillegg slik at de firbeinte også får smake litt.
Jeg har fått min kjære mamma til å komme for å diske opp med suksesskake, vafler og andre godsaker, og søstrene mine og forhåpentligvis pappa skal få æren av å servere 😃


I tillegg håper jeg å få til litt ulike aktiviteter dere kan teste ut med hundene deres, samt muligheter for å vinne ulike premier.
Jeg håper du har lyst til å komme – om så det bare er for å komme innom kjapt for å si hei og ta en vaffel i hånda.


✨ Qualipet kommer og har med flere gode tilbud.
✨ Tugs for Life kommer og har med masse gøye leker til en god pris.
✨ NKKU kommer og vil informere om hva som tilbys for ungdom.
✨ FOD kommer og tar i mot second paw-utstyr, godbiter og andre donasjoner i tillegg til å svare på spørsmål man måtte ha om FOD.
✨ Karen Årseth fra Lykkeboble kurs & trening kommer for å vise og gir dere muligheten til å teste ut hundesporten Rallylydighet.
✨ Huken Produkter kommer og har med bl.a. ulike seler som hundene kan teste ut.
✨ Aptus Norge kommer og har med litt vareprøver.
✨ Fotograf Hanne Nordskag fra Pawfect Moments kommer og rigger opp et lite studio slik at du får muligheten til å få tatt flotte bilder av hunden(e) din(e) for en ekstra god pris – kun 500 kr for 3 ferdig redigerte bilder!

The event is finished.

Date

160423
Expired!

Time

12:00 - 14:30

Sted

Raptus Hundesenter
Hennisandvegen 9, 2150 Årnes