Control Unleashed-kurs m/Ida Sjo

Lurer du på hva Control Unleashed er?
Denne helgen blir en spennende introduksjon til hva Control Unleashed programmet er, – hvordan å snu stress til ro, og distraksjon til fokus gjennom å benytte metoder som er 100% belønningsbaserte og positive.

 

Helgen 20.-21.mai kommer Ida Sjo fra Hundeglede Hundeskole til Raptus Hundesenter på Årnes for å holde kurs.

 

Kl.1115-1715 (5 ledige hundeplasser igjen!)

 

Pris:
Hundeplass: 2800 kr
Max. 6 hundeplasser.
Observatør: 1100 kr.

 

Påmelding til post@raptushund.no
Økonomisk bindende påmelding.
Påmeldingsfrist 30.april.

 

Kurset foregår innendørs i uisolert hundetreningshall. Oppvarmet og isolert pauserom og toalett tilgjengelig.

 

Control Unleashed introduksjonskurs, – for hunder med ulike utfordringer, hunder som har problemer med å finne ro og fokus i forskjellige miljøer (pga stress, overdreven entusiasme og/eller impulsivitet, usikkerhet, frykt m.m.), hunder som er reaktive og hunder som av ulike grunner har vanskeligheter med å konsentrere seg og samarbeide med eieren sin når det skjer ting rundt dem.

 

Control Unleashed-programmet er utviklet av Leslie McDevitt for å hjelpe hunder med ulike utfordringer til å lære seg hvordan å kunne slappe av, fokusere, kunne jobbe trygt og samarbeide med eieren sin i stimulerende eller stressende miljøer og situasjoner.

 

Hvem har nytte av dette kurset?

Dette kurset passer blant annet for:
– Hunder som er ukomfortable eller ikke klarer å jobbe sammen med eieren sin når det er andre hunder/mennesker i nærheten
– Hunder som lett lar seg distrahere og har vanskeligheter med å konsentrere seg
– Hunder som er reaktive eller stresser seg lett opp
– Hunder som er usikre, bekymret, stresset og/eller «kobler ut» omgivelsene
– Hunder som ikke klarer å styre sine impulser når de blir ivrige

 

I Control Unleashed brukes mange ulike verktøy og øvelser for å hjelpe hunden til å finne forutsigbarhet, trygghet, ro og fokus i forskjellige miljøer. Når øvelsene i Control Unleashed er godt innlært og etablert vil de gi hunden «en hånd å holde i», og kan også sees på som et kommunikasjonsverktøy og «språk» mellom hund og eier. Blant annet benyttes flere forskjellige «mønsterleker». Mønsterlekene vil gi hundene gjenkjennelige og forutsigbare mønster å forholde seg til i ulike settinger, – som igjen fører til trygghet og hjelp til å takle utfordrende situasjoner på en bedre måte. Control Unleashed-programmet inneholder også ro- og avslapningsteknikker, øvelser med «startknapper» for hunden m.m.
Når man jobber med Control Unleashed er det en bonus i tillegg til å gi hunden hjelp til miljømestring, at de fleste hunder også får økt samarbeid og fokus på eieren sin.

 

Denne helgen vil inneholde en solid introduksjon og ta for seg grunnøvelsene i Control Unleashed. Vi kommer til å gjennomgå og jobbe med ulike ro- og avslapningsteknikker, innlæring av de grunnleggende øvelsene og «mønsterlekene» i Control Unleashed, – og alt avhengig av hvor langt vi kommer i løpet av helgen også introdusere arbeid med tilpassede forstyrrelser, andre hunder m.m.

 

Dette kurset kan være inngangsporten til å forandre livet til din hund!

 

Kurset holdes av instruktør Ida Sjo, – sertifisert Control Unleashed-instruktør:

Jeg har en lidenskapelig interesse for hundetrening og ulike hundesporter, og jobber også til daglig mye med adferd og adferdsmodifisering. Jeg driver hundeskolen Hundeglede Hundeskole og har jobbet på fulltid med hund siden 2014. Jeg brenner for positiv og belønningsbasert hundetrening, basert på tillit, samarbeid og vennskap, og er veldig opptatt av at hundetrening skal være gøy og lystbetont.
Du kan lese mer om meg og min hundefaglige bakgrunn her:
https://www.idashundeglede.com/om-ida

The event is finished.

Date

20 - 210523
Expired!

Time

11:15 - 17:15

Pris

2,800Kr

Sted

Raptus Hundesenter
Hennisandvegen 9, 2150 Årnes
Kategorier