Loading Events

Onlinekurs i Styrke, Balanse & Kroppskontroll – Grunnkurs

Onlinekurset i Styrke, Balanse & Kroppskontroll er et grunnkurs som tar for seg øvelser som er lette å starte med om man ikke har drevet med denne formen for trening før, eller for deg som har snust litt på det og har kanskje litt utstyr hjemme, men som vil ha litt mer struktur og kunnskap om hvordan og hvorfor de ulike øvelsene utføres.

Du trenger nødvendigvis ikke noe fancy utstyr – du får tips på hva du kan bruke i hjemmet, men det kan være greit å ha et par balansedisker tilgjengelig, samt en peanut e.l. fra FitPAWS.

Dette kurset passer for de fleste, men spesielt de som er aktiv med hunden sin innen hundesport, gjeting, jakt, lure coursing osv. eller for dem som ønsker å gjøre noe nytt og spennende med hunden sin.
Det er i hovedsak kun friske hunder som kan være med på kurset, men om du har en kroniker e.l., send meg en mail så kan jeg avgjøre om dette er et kurs som er lurt for dere.

Onlinekurset blir lagt ut i en hemmelig Facebook-gruppe som er tilgjengelig i tre måneder (september-november 2018).

To ganger i måneden vil jeg gjøre en Facebook live hvor jeg tar opp spørsmål som har blitt stilt sålangt, og som stilles underveis i live-sendingen.
Gjerne last opp egne videoer for å få svar på spesifikke spørsmål som gjelder en øvelse og din hund.

Alle kursdeltakere 25% rabatt på FitPAWS-utstyr fra Tugs for Life!

Påmelding sendes til post@raptushund.no.

Kurset holdes av Anne Marit Stakkestad fra Raptus:
Utdannet hundepsykolog, hundeinstruktør, klikkerinstruktør (KPA CTP), terapihundfører, hundemassør og rehabiliteringsterapeut for hund.
Har de siste fire-fem årene jobbet hos AniCura Rehabilitering i Sandvika.

Les mer om bakgrunnen her: http://raptushund.no/omoss/

Start

September 1

End

December 1

Cost

1000kr

Kursplass

Hjemme hos deg selv

Tips andre om kurset

Påmelding