Styrke, Balanse & Kroppskontroll

48 students

Onlinekurset i Styrke, Balanse & Kroppskontroll er et kurs for både nybegynnere og viderekomne. Du kan starte når du vil og du har tilgang i 12 uker.
Onlinekurset tar for seg både øvelser som er lette å starte med om man ikke har drevet med denne formen for trening før, eller for deg som har snust litt på det og har kanskje litt utstyr hjemme, men som vil ha litt mer struktur og kunnskap om hvordan og hvorfor de ulike øvelsene utføres. Kurset passer også for de som har hunder som innehar noe kroppskontroll allerede, og som er aktiv med hunden sin innen hundesport, gjeting, jakt, lure coursing osv. eller for dem som ønsker å gjøre noe nytt og spennende med hunden sin.

Det er i hovedsak kun friske hunder som kan være med på kurset, men om du har en kroniker e.l., send meg en mail så kan jeg avgjøre om dette er et kurs som er lurt for dere.

Du trenger nødvendigvis ikke noe fancy utstyr – du får tips på hva du kan bruke i hjemmet, men det kan være greit å ha et par balansedisker tilgjengelig, en peanut e.l. fra f.eks. FitPAWS og noe form for hinder.

I tillegg til tekst, bilder og video i onlinekurset, vil dere også få tilgang til et eget forum hvor dere kan laster opp egne videoer, stille spørsmål osv.

Kursdeltakere får også 25% rabatt på FitPAWS-utstyr fra Tugs for Life!

Kurset holdes av Anne Marit Stakkestad fra Raptus, som er en del av Fear Free Speakers Bureau:
Utdannet hundepsykolog, hundeinstruktør, klikkerinstruktør (KPA CTP), terapihundfører, hundemassør og rehabiliteringsterapeut.
Under utdannelse for å bli CCFT – Certified Canine Fitness Trainer, hos University of Tennessee.
Har de siste seks årene jobbet hos AniCura Rehab i Sandvika.

Les mer om bakgrunnen her: http://raptushund.no/omoss/

Spørsmål sendes til post@raptushund.no.

<<LOGG INN>>

Instructor

User Avatar Anne Marit

Eier av Raptus. Utdannet hundepsykolog, KPA CTP, hundemassør, rehabiliteringsterapeut og terapihundfører.
1,500kr