Ambassadører for Raptus

Raptus sponser positive og reale hundeekvipasjer rundt om i landet med hundemassasje, PT, onlinekurs og generell oppfølging.

Trenger hundeklubben din premier til stevner e.l.? Ta kontakt på post@raptushund.no


Tove & Finn

Narkotikahund i politiet

Finn er en Flatcoated Retriever på snart 7 år som bor og jobber sammen med meg. Han er snill og omgjengelig med alt og alle, og har en herlig personlighet. Finn er utdannet og godkjent som narkotikahund i politiet. Han har stor arbeidslyst og er veldig miljøsterk.

Resultater: 4.plass i NM for narkotikahunder ● Finn har også mange gode løsninger på reelle søk der gjemt narkotika ikke hadde vært oppdaget uten hans innsats.

Mål: Å være søkshund er fysisk og mentalt krevende og vårt mål er å være best mulig rustet for den daglige tjenesten. Dette gir også gode muligheter for å gjøre det bra i NM som består av søksøvelser, lydighet og felt/spor.

``Alt ordner seg!``

Camilla & Dio

Agility

Dio er en Border Collie med masse energi og arbeidslyst. Han er nysgjerrig, selvstendig, snål og morsom! Og mammas lille ``bæbi`` selv om han nå har blitt stor gutt.
Vi er i gang med konkurranser, og storkoser oss! Vi har fortsatt masse vi skal lære om hverandre i nye omgivelser og nye utfordringer i banene vi møter. Derfor gir hvert eneste løp alltid fullt utbytte; enten så lykkes vi, eller så lærer vi.
Jeg har også tre andre fantastiske hunder, hvor hver og en av de fyller sin rolle i hverdagen vår, enten det er på tur i skogen eller i sofakroken.

Resultater: Konkurrerer i klasse 2 i både Agility og Hopp. Har fått med seg mange rosetter hjem allerede.

Mål: Nyte hvert sekund vi har sammen, og leke oss igjennom agility i både inn- og utland!

``You don't have to be great to start, but you have to start to be great``

Kennel Malentha

Utstilling ● Oppdrett

Bosatt i idylliske Sørkedalen i Oslo driver vi med rasene Stabijhoun, Wetterhoun og Papillon. Vi har som mål å avle sunne og friske dyr som fungerer både i skogen og i familien.
Vi er ofte å finne på utstillinger i både inn- og utland, enten vi jobber eller stiller ut hundene våre.
Vi har stor tro på allsidig trening og bruk av hund, så våre hunder får mye fysisk og mental trening, året gjennom. Vi jobber for å ha velmeritterte hunder, både de som bor hjemme og de som bor hos våre flotte fòrverter.

Resultater: Mange, men å bli BIS-plassert med stabijhoun (valp) var litt ekstra gjevt, siden rasen sjelden vinner gruppen.

Mål: Å bidra i et sunt avlsarbeid for rasene våre.

Inger, Scott & Zelda

Agility ● Rallylydighet

Scott er en tjuvparra «baussie» (blanding av Border Collie og Aussie). Han er konstant glad og «på» - og viser meg hele tiden at også åtte år gamle hunder kan lære mange nye ting. Zelda er ei lykkepille i form av en jaktgolden-valp. Energisk, lærevillig og i full gang med grunntrening. Begge to er fantastiske treningskompiser, bestevenner og familiemedlemmer.

Resultater: Scott konkurrerer i agility klasse 3 og har flere pallplasser. Begynte med rallylydighet i 2019 og konkurrerer nå i klasse 3 der også. I tillegg har han opprykk til LP klasse 2. Zelda skal først og fremst bli agilityhund, men skal nok også få prøve seg på rally.

Mål: Flyt og go'følelse på både treninger og stevner.

``Den beste treninga er den som blir no' av``

Anette & Tzili

Bruks ● Rallylydighet ● Smeller ● Lydighet

Tzilen er en Belger som er allsidig og god i det aller meste vi prøver. Vi trener mye søk, styrke og rally. Tzilen er i tillegg demohund på kurs og foredrag.

Resultater: Gått fra klasse 1 rally til elite i 2019 med alle mellomtitlene. Debut i elite med 200 poeng, cert og 1 plass. 8 pallplasser av 14 starter. Klubbmester i rally klasse 3 SHK og Elite hos HHK ● Smeller klubbmester 2018 og 2019, sammenlagt vinner av Smellerkarusell 2019. ● Opprykk til LP3.

Mål: Året 2020 er viet til å starte vårt første NM i rally sammen, og vi håper å komme med i talenttroppen i rallylydighet. I tillegg HTM1 tittel.

``Du får det du belønner``


Ole Kristoffer & Evo

Agility

Evo er en pyreenisk gjeterhund på 4 år. Hun er ei energibombe og en gledesspreder uten sidestykke. Hun er alltid klar for trening eller annen moro, og gir alltid 110%
Evo har mange kallenavn, et av dem er «Black shadow» Dette kommer av at hun aldri er langt unna, alltid rett i nærheten av meg uansett.

Resultater: Vinner av Games under WAO 2018, Vinner av Pent J1, Pent J2, Gambler WAO 2018, 3.plass Bi J WAO 2018, Finale Biathlon 2017, 2018 WAO ● Finale Dania 2017, EO 2017, 2018.

Mål: Komme med og gjøre det godt i de store mesterskapene, samtidig som gleden over de små seierne ved hundetrening fortsetter å være like gjevt!

``Dont wish for it, work for it``

Aleksander & Moshi

Rallylydighet ● Bruks ● Lydighet

Moshi er en allsidig Boxer. Hun trener og konkurrerer i ulike hundesporter – noe hun elsker.
Moshi har alltid hatt stor treningsiver, både når der kommer til terping og innlæring av nye øvelser. Det er alltid gøy å trene med Moshi, da hun gir mye av seg selv og aldri går lei.

Resultater: Norges første boxer med championat i Rallylydighet ● Mellomtittel i spor, klasse C i bruks ● Opprykk til klasse 3 i LP.

Mål: Opprykk til spor, klasse B i bruks ● Starte i LP klasse 3.

``Hakuna Matata!``

Ida & Noddy

Agility ● Rallylydighet ● Friluftsliv

Noddy er rask, spretten og samarbeidsvillig. Han er et arbeidsjern som ikke lar seg stoppe av den lille størrelsen. I tillegg er han en skikkelig god turkompis!

Resultater: Vi har ikke de store resultatene ennå, men vi har små seire sammen hele tiden som godt samarbeid og forståelse.

Mål: Først og fremst få en stabil vippe, da vi sliter veldig med dette. Når dette målet er nådd kan vi begynne å tenke på å stige i klassene ● Rallylydighet gjør vi kun for gøy og variasjon, men det hadde vært gøy å konkurrere i elite med tiden ● Når det gjelder tur og friluftsliv har vi et ønske om å gå Norge på tvers.

Patricia, Iza & Birka

Rallylydighet ● Lydighet ● Blodspor

Iza er en allsidig, sosial og omgjengelig Berner Bennenhund på snart 4 år. Hun er glad i alle hun møter. Vi trener og konkurrerer i rallylydighet og lydighet, - og kanskje vi prøver oss på en blodsporkonkurranse i løpet av året også? Hun liker å trene og å lære nye ting.
Lille Birka på 7 måneder er også en sosial og omgjengelig liten Berner Sennenhund som er glad i alle hun møter. Foreløpig har vi ikke prestert så mye, men jeg håper vi også skal konkurrere i rallylydighet og lydighet etter hvert. Hun har så vidt fått prøvd seg på noen blodspor, - og det hadde hun veldig sansen for. Vi kommer nok derfor til å fortsette med det.

Resultater: Iza: Norges første Berner Sennenhund med championat i rallylydighet ● Kvalifisert seg til to NM-finaler i rallylydighet ● Opprykk til klasse 2 i LP.

Mål: Iza: Kvalifisere oss til NM i rallylydighet for 3. året på rad ● Starte i LP klasse 2 ● Få opprykk til LP klasse 3 i løpet av året.
Birka: Starte i Rallylydighet klasse 1 i løpet av våren ● Få opprykk til Rallylydighet klasse 3 i løpet av året ● Starte i LP klasse 1 før sommeren ● Få opprykk til LP klasse 2 i løpet av året.

``Carpe Diem``