Ambassadører for Raptus

Raptus sponser positive og reale hundeekvipasjer rundt om i landet med hundemassasje, PT, onlinekurs og generell oppfølging.

Trenger hundeklubben din premier til stevner e.l.? Ta kontakt på post@raptushund.no


Camilla & Dio

Agility

Dio er en Border Collie med masse energi og arbeidslyst. Han er nysgjerrig, selvstendig, snål og morsom! Og mammas lille ``bæbi`` selv om han nå har blitt stor gutt.
Vi er i gang med konkurranser, og storkoser oss! Vi har fortsatt masse vi skal lære om hverandre i nye omgivelser og nye utfordringer i banene vi møter. Derfor gir hvert eneste løp alltid fullt utbytte; enten så lykkes vi, eller så lærer vi.
Jeg har også tre andre fantastiske hunder, hvor hver og en av de fyller sin rolle i hverdagen vår, enten det er på tur i skogen eller i sofakroken.

Resultater: Konkurrerer i klasse 2 i både Agility og Hopp. Har fått med seg mange rosetter hjem allerede.

Mål: Nyte hvert sekund vi har sammen, og leke oss igjennom agility i både inn- og utland!

``You don't have to be great to start, but you have to start to be great``

Kristine, Kira

Rallylydighet ● Agility ● Triks

Jeg konkurrerer med Kira, en schæferblanding på 10 år. Hun kom inn i livet mitt da jeg var 14 år, og sammen har vi gjort en lang reise gjennom ulike hundesporter, treningsmetoder og hundemiljøer. Kira elsker å trene og gjør alt for en pipeball eller draleke!
Vi har konkurrert i både agility, lydighet og freestyle, men nå har vi lagt vår elsk på rallylydighet. Min fremtidsplan er å kjøpe en jaktgolden som skal utdannes til redningshund.

Resultater: Konkurrerer i klasse elite i rallylydighet

Mål: Komme til NM i Rallylydighet i 2019

``Å være hundeeier er en livsstil``

Ole Kristoffer & Evo

Agility

Evo er en pyreenisk gjeterhund på 4 år. Hun er ei energibombe og en gledesspreder uten sidestykke. Hun er alltid klar for trening eller annen moro, og gir alltid 110%
Evo har mange kallenavn, et av dem er «Black shadow» Dette kommer av at hun aldri er langt unna, alltid rett i nærheten av meg uansett.

Resultater: Vinner av Games under WAO 2018, Vinner av Pent J1, Pent J2, Gambler WAO 2018, 3.plass Bi J WAO 2018, Finale Biathlon 2017, 2018 WAO, Finale Dania 2017, EO 2017, 2018.

Mål: Komme med og gjøre det godt i de store mesterskapene, samtidig som gleden over de små seierne ved hundetrening fortsetter å være like gjevt!

``Dont wish for it, work for it``

Astrid & Kuling

Tollingjakt ● Viltspor ● Lydighet

Kuling er en toller, som bærer sitt navn med rette. En hund som bobler over av strålende humør og arbeidsglede. Han elsker å jobbe, og er med på alt som ligner på fart og spenning. Han bruker aller helst sin energi til det han er skapt for, nemlig apportering – men gir alt uansett. Han har ikke noe mellomgir, det er enten 0 eller 100.

Resultater: 3 pr NBKL Tollingjaktprov, 1 premie LP kl 2.

Mål: Norsk Lydighetschampionat 2020. 1 pr NBKL Tollingjaktprøve i 2020.

``Hey ho, let’s go!``


Cathrine, Kvikk & Buck

Agility

Jeg konkurrerer med to hunder; Kvikk: en Jaktcocker på 7 år med en enorm energi og livsglede. Han jobber raskere enn hodet tenker. Vi konkurrerer i agility, men gjør også andre ting som er gøy, som apport, spor og triks.
Buck: Border Collie på 5 år. Enorm arbeidskapasitet og gir aldri opp. Villig til å gjøre alt for meg og ballen. Vi konkurrerer i Agility og Rallylydighet og elsker det! Har prøvd oss litt på gjeting også.

Resultater: Agility kl.2, Agility Hopp kl.2, RL kl.1, Elite lydighet ● AG1 AGH1

Mål: European Open 2020

``Det er i motbakke det går oppover``

Kristin, Haste & Robin

Lydighet

Vår store lidenskap er lydighet!
Haste, border collie, født i 2012, og hun har fått meg med på mange eventyr! Haste er en drøm å trene. Styrken hennes er at hun er fokusert og konsentrert, og dermed gjør hun sjelden store feil på lydighetsbanen. Hun elsker drakamper, ball og mat.
Hobby: stjele mat.
Robin, border collie, født 2015, er “mannen i mitt liv” og er en ordentlig kjekkas. Han har akkurat begynt på lydighetskarrieren sin, og har pr. dato 4 starter ``på baken``
Robin er en artig og elskelig fyr med enormt mye energi. Jeg blir i godt humør av å trene sammen med han. Han arbeider hardt for å gjøre alt rett, og om han ikke får det til første gangen, prøver han bare en gang til - enda litt hardere. Det beste han vet her i verden er å løpe. Hobby: løpe fort og langt.

Resultater: BH NORD LCH NMLP-16 BH, vært på landslaget under VM i Moskva (2016), Belgia (2017) og Nederland (2018), Nordisk Mesterskap i Finland (2016) og i Norge (2017). Vunnet bronse og sølv til lag, og Hastes beste individuelle plassering i VM er årets (2018) 6. plass i finalen. ● To cert i lydighet kl.3. Beste prestasjon med 305 p (av 320 p) i kl.3.

Mål: Bli enda bedre, og holde henne motivert og fokusert på fremtidige eventyr ● Trygge ham i konkurransesettinger, og starte i FCI klasse 3 i 2019

``Alt kan skje!``

Kennel Malentha

Utstilling ● Oppdrett

Bosatt i idylliske Sørkedalen i Oslo driver vi med rasene stabijhoun og papillon. Vi har som mål å avle sunne og friske dyr som fungerer både i skogen og i familien.
Vi er ofte å finne på utstillinger i både inn- og utland, enten vi jobber eller stiller ut hundene våre.
Vi har stor tro på allsidig trening og bruk av hund, så våre hunder får mye fysisk og mental trening, året gjennom. Vi jobber for å ha velmeritterte hunder, både de som bor hjemme og de som bor hos våre flotte fòrverter.

Resultater: Mange, men å bli BIS-plassert med stabijhoun (valp) var litt ekstra gjevt, siden rasen sjelden vinner gruppen.

Mål: Å bidra i et sunt avlsarbeid for rasene våre.

Mari & Charlie

Rallylydighet ● Freestyle

Charlie er en fransk bulldog som kom til oss ved en tilfeldighet da han var ett år. Jeg følte en umiddelbar tilknytning til ham og det første møtet var en opplevelse jeg aldri vil glemme. Han er opprinnelig fra Ungarn og har med seg tung bagasje fra en turbulent oppvekst. Han er meget skeptisk til andre mennesker, og dette gir oss endel utfordringer som vi jobber mye med.
Charlie er en fascinerende, krevende og givende hund med stor personlighet og har en helt spesiell måte å tenke og lære på.

Resultater: Charlie er den første, og hittil eneste, franske bulldoggen som konkurrerer i eliteklassen i rallylydighet i Norge. Han ble nr.7 i NM i 2018.
I freestyle har han fire 1.premieringer i kl.1 og er kvalifisert for kl.2. I tillegg har han to 1.premieringer fra Sverige.

Mål: Å forbedre vår plassering i NM i rallylydighet og få opprykk til kl.3 i freestyle.

``If you can dream it, you can do it``.